VLC a la Linkat 3. El problema del so.

La Linkat 3 inclou per defecte un dels reproductors més versàtils i potents dins del software lliure: el VLC. De fet és prou potent per tractar amb DVDs i les seves diverses codificacions i, fins i tot, fer de servidor en streaming. Es a dir, en teoria amb un ordinador emetent podríem passar un programa de ràdio, un video… qualsesvol cosa per a tota la nostra xarxa interna. A més, no té dependència de còdecs externs, ja els porta incorporats en el mateix programa.
Tot i això, hi ha un defecte greu: Així com la pista d’imatge no presenta problemes, la pista de so es dessincronitza i va a cops. Hi ha dues formes de resoldre aquesta situació sense passar per una llarga recerca als repositoris de la Open Suse 11.1:
1.- La solució més efectiva, correcta i oficial és la següent:

Obre el VLC i ves a Eines / Preferències. Aquí ves a “Audio” i a la secció “Sortida” selecciona el tipus “Sortida d’àudio UNIX OSS”, fes clic a “Desa” i torna a carregar la pel·lícula.

Pablo Vigo a la pàgina indicada.


2.- Si no tenim temps o ens fa por que tocar el teclat ens mossegui, hi ha una altra solució experimentada directament a les aules. (Gràcies, Txeli).
Obre el VLC una vegada, obre’l una segona vegada i posa el primer en pausa.

Sembla una tonteria, però funciona.

Aquesta entrada ha esta publicada en Nivell fàcil., OSS., So., VLC.. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a VLC a la Linkat 3. El problema del so.

  1. miguelthepooh ha dit:

    jaja mai habia pensat que hi hagés una solució tan senzilla… ho tindré en compte per quan no vulgui que em mossegui el telat 😉

  2. Et sorprendria la quantitat de gent sense un o dos dits per una indicdència tan desagradable 😉

Deixa un comentari